Sommer kommer. Så mange av oss er forundret over hvordan vi kan pumpe pressen og sette kroppen i orden. Vinteren er over, og det er på tide å jobbe med deg selv som den skal, slik at det ikke er flaut å ta av seg skjorta ved strandens sesong. Få karer fortsetter å observere diett og trene. Derfor akkumuleres overflødig fett, legger seg på sidene og magen, noe som tydeligvis ikke kommer figuren til gode. Selvfølgelig er det de som ikke bryr seg om slike bagateller, men du kommer ikke inn i rekkene til disse karene, og ønsket om å bli en strandstjerne er ganske naturlig, men for dette må du jobbe hardt.
Treningen din skal være rettet mot å styrke hele kroppen, men siden vi snakker om en strandfigur, vil vi i dag være spesielt oppmerksom på abs. Terninger på magen, som et kirsebær på en kake: uten dem ser en sterk kropp bra ut, men ikke estetisk behagelig. Vi har valgt de mest effektive øvelsene som vil hjelpe deg med å pumpe opp den perfekte buksen som du vil være stolt av. Husk at med isolerende øvelser alene vil du ikke oppnå maksimal effekt. Så husk å gjøre det omfattende, ikke glem å pumpe andre muskelgrupper.

1. Øvre ab krøll for å bygge vaskeplate abs

Sett i høyre stilling med høyre hånd til venstre ben, frys og hold deg i denne stillingen i 30 sekunder. Nå deretter høyre fot med venstre hånd, og hold deg også i denne posisjonen i 30 sekunder. Forsøk å øke tiden fra 30 sekunder til ett minutt hver gang: jo lenger du er i denne posisjonen, desto større er effekten du kan oppnå.

2. Flat mageøvelse for slapp mage

Ved første øyekast en enkel øvelse, som på slutten av tilnærmingen får deg til å svette ordentlig. Du må trekke magen så tett som mulig for at det skal føles som om magen er i ferd med å berøre ryggraden. For å gjøre dette, ta pusten, pust deretter ut og trekk inn magen. Hold magemusklene i denne stillingen i 30 sekunder, og prøv med hvert sett å legge til 5 sekunder for å oppnå det mest effektive resultatet.

3. Planken – en av de beste øvelsene for abs-tegning

En av de mest effektive øvelsene som pumper ikke bare abs, men hele kroppen. Ta en posisjon slik at hodet, ryggen og bekkenet er på samme nivå som med armhevinger. Bare i dette tilfellet stoler du på underarmene og ikke på håndflaten. Stram magen og ikke senk hoftene ned. Forsøk først å holde baren i 30 sekunder, og øk deretter tiden til et minutt eller mer.

4. Trening i nedre del av benet: beinet hever seg

Denne øvelsen kombinerer de to over. Mens du gjør statiske benhevinger, samle deg i magen. Men denne gangen skal du ikke holde deg i denne posisjonen i 30 sekunder. Utfør det så langt som mulig og uten fanatisme.

5. V sitteplasser for en sekspakke

Trekk i magen, løft hendene slik at de danner bokstaven «V»; legg bena på samme måte slik at de danner en «V». Forsøk å stå i denne stillingen i 30 sekunder – da kan du øke tiden.

6. Øvelser i øvre del av b: Øvelser i ben og bein

Trekk i magen, løft hendene slik at de danner bokstaven «V»; legg bena på samme måte slik at de danner en «V». Hev deretter benet over bakken og prøv å stå i denne stillingen i 30 sekunder. Øk tiden gradvis hver uke.

Flere tips for å hjelpe deg med å pumpe abs:

1. Gjør kardioøvelser så ofte som mulig – ideelt 5 ganger i uken. Sørg for å løpe.
2. Drikk rikelig med vann.
3. Fjern stekt mat
4. Spis så lite sukker som mulig
5. Spis rikelig med grønnsaker
6. Spis rikelig med protein
7. Pump hele kroppen, ikke bare magen din
8. Se på holdningen din

Written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.