Nettbutikk – chloebriggsartworks.com

Toppen oppnådd av moderne idrettsutøvere kan virke utrolig for idrettsutøvere som presterte for et halvt århundre siden. Imponerende muskelmasse, ideelle former, utrolig styrke – alt dette blir gitt i en vanskelig kamp med jern og først av alt med seg selv. Men enhver organisme har sin egen grense, fastsatt av naturen, bare ved å overvinne hvilke du kan nå enestående høyder. Anabole steroider, som både en profesjonell idrettsutøver og en amatørbegynner kan kjøpe i dag, hjelper til i denne vanskelige kampen med genetikk og fysiologi.

I dag inkluderer gruppen av anabole steroider stoffer som virker på samme måte som testosteron og dihydrotestosteron – hormoner produsert av kjertlene i den mannlige kroppen. Disse medisinene øker hastigheten på proteinsyntese, noe som forårsaker rask muskelhypertrofi. Takket være denne bemerkelsesverdige egenskapen, kalt «anabolisme», har steroider blitt så populære innen kroppsbygging.

De fleste anabole steroider kommer innen sport fra medisin. Kjønnshormoner ble først isolert på slutten av 1800-tallet, og allerede på midten av 30-tallet av 1900-tallet begynte de å bli syntetisert kunstig. Den første bruken av steroider er ikke til behandling, men for å oppnå bedre resultater innen idrett, registrert i 1938. I dag er produksjonen av sportssteroider en velutviklet global industri som produserer hundrevis av medikamenttyper til forskjellige formål.

Anabole «fungerer» ikke som peptidhormoner. Etter å ha kommet inn i menneskekroppen, spredte steroidmolekyler med blod i hele kroppen og samhandler med cellene i muskelvev, hjernen og endokrine kjertler. Aktivering av androgenreseptorer av celler fører til at stimulerende signaler kommer inn i alle deler av cellen og intensiv syntese av forskjellige nukleinsyrer og intensiv dannelse av proteinmolekyler blir stimulert.

Med de enkleste ordene er effekten av disse stoffene som følger:

Økt rate av proteinsyntese; Raskere utvinning etter anstrengelse; Nøytralisering av katabolske hormoner som kortisol; Nedsatt produksjon av fettceller til fordel for muskelutvikling; Akselerasjonen av metabolisme og som et resultat av den raske nedbrytningen av fettvev.

Skille mellom de anabole og androgene effektene av å ta steroider. Anabole effekt er et intensivt sett med muskelmasse (5-8 kg per måned), utholdenhet, styrke, forbedring av blodsirkulasjonen, styrking av bein, ledd og leddbånd, og reduserer prosentandelen fett i kroppen. Alle disse fenomenene er absolutt positive. Den androgene effekten av steroider kan knapt kalles positiv, siden den inkluderer maskulinisering og virilisering hos kvinner, atrofi av testiklene og prostata, og hårvekst på kroppen. Det er med den androgene effekten av steroider at utseendet til bivirkninger er assosiert med som de i dag kjemper med medisiner for etter-syklusbehandling.

Jeg vil presisere at det å ta steroidmedisiner ikke er en garanti for rask transformasjon til en antikk idrettsutøver. Kroppsbygging, styrkeløft, vektløfting, til tross for et betydelig gjennombrudd i farmakologi, forblir fortsatt disipliner der hovedrollen spilles av tung systematisk trening, riktig ernæring og diett. Og medisiner kan bare hjelpe til raskt å nå det tiltenkte målet.