Det er ikke alltid tid og penger å gå på treningsstudio for å holde seg i form, og å kjøpe vekter hjemme er ganske dyrt. I tillegg er slike intense belastninger kontraindisert for noen mennesker, men utsiktene til å bli en slapp gutt er ikke oppmuntrende. I dette tilfellet vil et sett med øvelser hjelpe, som simulatorer eller ekstra enheter ikke er nødvendig. Takket være ham vil du kunne opprettholde muskeltonus, og det kardiovaskulære systemet vil takke deg.

Kroppsvekt benøvelser: knebøy

Ikke noe nytt, men denne undervurderte øvelsen er veldig effektiv. Alle muskelgrupper vil være med, så gjør deg klar til å svette. Fokuser på å holde hælene fra bakken under knebøy og hofter i sluttfasen parallelt med gulvet. Hvis kroppen lar deg sitte litt lavere, vil dette ikke skade øvelsen. Utfør knebøy i et intensivt tempo i ett minutt – dette vil bidra til å varme opp kroppen og gi den en tone før den kommende treningen.

Pause knebøy for kroppsvekt ben trening

Etter at du har varmet opp kroppen og bena, er det på tide å gi en stor belastning på quadriceps og rumpe. Begynn å huke og fryse når hoftene er parallelle med gulvet. Prøv nå å stå i denne stillingen i 10 til 30 sekunder, og gå deretter tilbake til stående stilling. Gjør 10 reps før du går videre til neste øvelse.

Gluteøvelser for menn – Burpee

Ingenting får deg til å svette som en burpee. Denne øvelsen involverer nesten alle muskelgrupper, og øker hjertefrekvensen, som er en utmerket øvelse for det kardiovaskulære systemet. Sett deg ned, plasser håndflatene på gulvet på skuldernivå, og hopp deretter tilbake med føttene slik at kroppen tar en horisontal stilling for armhevinger. Etter å ha ført bena tilbake til sin opprinnelige posisjon og hoppet opp så mye som mulig. Etter å ha landet på hælene, bøy knærne igjen og ta startposisjonen. Utfør 15 reps før du fortsetter med treningen.

Kroppsvektige brystøvelser – Plank på strake armer

Denne øvelsen involverer skuldre, bryst, triceps og abs. Kroppen din bør ta en stilling parallelt med gulvet, som ved normale armhevinger. Når du står på plan hender, må du strekke hele kroppen, som en streng, og holde ut i denne posisjonen så lenge som mulig. Bruk tidtakeren for å se hvor mange sekunder som har gått. Forsøk først å holde baren i 20 sekunder, og øke tiden over tid. Gjenta denne øvelsen 5 ganger og fortsett til neste.

Push-ups for å bygge den beste kroppen

Hvordan har du det, vår andpustne venn? Ikke prøv å forlate løpet, fordi armhevinger fortsetter. Det er på tide å stramme brystet og triceps ordentlig. Gjør dype armhevinger, senk brystet nesten til gulvet. Gjør så mye som din fysiske form tillater det, og gå deretter videre.

Brede knebøyhopp for sterke ben

Denne øvelsen fungerer utmerket på beinaes eksplosive kraft, styrker og utvikler dem. Stå med føttene på skuldernivå og bøy knærne litt. Rekk opp hendene, og senk dem, sitte i semi-knebøyen før du hopper. Forleng deretter armene, hopp frem så langt du kan. Land på hælene, bøy knærne og senk hoftene til selvblåsing. Gjør denne øvelsen i 30-60 sekunder, og fortsett deretter til neste.

Bukebro for en sekspakke

Dette er en nødvendig øvelse for å holde kroppen i god form, dessuten har en six-pack på magen ikke skadet noen ennå. Det er enkelt: å ligge på gulvet, fikser du bena, bøyer dem i knærne, og løfter kroppen opp. Men det er et triks i denne øvelsen. For at det skal gi størst mulig utbytte, bør du holde hendene bak hodet og ikke bruke fart på kroppen, men heller ta heiser jevnt og uten å runke. Så snart du senker kroppen ned på gulvet og føler at skulderbladene har berørt gulvet, vri kroppen straks tilbake. Fullfør så mange reps som du kan før du går videre.

 Knebøy Hopp for benmuskler

Her er målstreken. Du har en serie med hopp som vil hjelpe deg med å utvikle benets eksplosive styrke og styrke kroppen. Legg føttene skulderbredde fra hverandre og bøy knærne litt. Deretter strekker du armene tilbake, setter deg ned og hopper opp så høyt som mulig og strekker armene opp. Vi landet på hælene og gjenta øyeblikkelig. Utfør øvelsen i 30-60 sekunder.

Written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.