Fitness er stadig mer populært, spesielt i kjølvannet av at mange gutter og jenter ønsker å få en sunn livsstil. Vi tenker at du la merke til de pumpede gutta med en figur som ikke skammer seg for å vise til og med på profesjonelle forestillinger, og kjærestene deres med smarte former, som fra forsiden av et magasin. Noen som ser idrettsfolk, ønsker å bli de samme, og dette er normale tanker, spesielt i vår tid, da effektive metoder ble oppfunnet, blant dem den mest berømte er crossfit.

Crossfit er et sett med øvelser som inkluderer høyintensiv intervalltrening, vektløfting, styrkeløft, gymnastikk, løping og andre fagområder.
Hovedsakelig består CrossFit av aerobe øvelser, gymnastikk og vektløfting. Under klasser brukes stadig skiftende bevegelser med høy intensitet og funksjon. Under trening pumpes ikke bare fysisk styrke og utholdenhet i muskler, men også fleksibilitet, kraft, hastighet, koordinasjon, fingerferdighet, balanse og nøyaktighet, samt økt utholdenhet i luftveiene.
Crossfit kan kalles universell trening, som lar deg utvide kroppens evner, gjøre den ikke bare vakker, men også funksjonelt forbedre ytelsen din, bli sterkere og mer varig.
I denne artikkelen vil vi fortelle deg hva du trenger for å begynne å gjøre crossfit.

Crossfitter trenger et super treningsstudio

Ja, først må du finne et passende treningsstudio, som forresten ikke er så lett å finne, siden de i form av et crossfit kan tilby vanlige styrkeøvelser, krydret med kondisstrening. Sørg også for at trenerne er dyktige, da det er med dem du skal jobbe.

Joggesko for crossfit-idrettsutøvere

Siden CrossFit innebærer et stort antall aerobe øvelser, vil du måtte bevege deg mye, noe som vil kreve løpende joggesko. Du kan finne dem i hvilken som helst sportsbutikk, men det er stor sannsynlighet for å løpe inn i en falsk.

Du kan vurdere profesjonelle joggesko fra Asics, Nike, Mizuno, Saucony, Brooks og mange andre merker for trening. Det er nødvendig å velge joggesko for forskjellige typer dekning. For eksempel, for treningsstudioet og tredemøllen, er universelle egnede, og for byen kan du ta joggesko for asfalt.

Vinterantrekk til utenfor CrossFit

Du kan gå på idrett hele året. Selv om du ikke har tid til å gå på treningsstudioet, kan du alltid gjøre aerobe øvelser på gaten. Heldigvis er det horisontale barer i hver hage, og det er en skole eller park i nærheten der du kan jogge. Men om vinteren er det vanskeligere å gjøre, for i vanlige sportsklær er det lett å bli forkjølet, og om vinteren er det varmt og ubehagelig.

Sportsklær bør holde på varmen, overføre fuktighet raskt og forhindre at kroppen din blir for kald eller overopphetet under trening.
Settet er designet for temperaturer fra +15 til -10, slik at du trygt kan løpe rundt på stadion og utføre andre kondisjonstreninger selv på en frostig dag. I motsetning til vanlige varme klær, begrenser ikke sports termisk undertøy bevegelse, noe som betyr at det lar deg utføre øvelser like effektivt og komfortabelt som i en treningsdrakt. Og selvfølgelig gnir ikke det myke, behagelige kroppsmaterialet huden både under kondisjonstrening og når du utfører styrkeøvelser.

Sportsklokke for å spore din crossfit-transformasjon

Enhver idrettsutøver må overvåke ikke bare treningstiden, intervallene mellom dem, men også indikatorene på kroppen, for eksempel puls, kaloriforbruk. Vanlige klokker er naturlig nok ikke egnet for dette.

Vi anbefaler på det sterkeste å velge et slitesterkt, støtsikkert ur. Det er ønskelig at klokken også hadde en pulsmåler. Velg enheter med full sportsfunksjonalitet og høy autonomi. Noen modeller kan fungere autonomt i opptil en måned, og med GPS på – opptil flere dager. Inne i klokken kan det være rundt 80 idretter, koble til en datamaskin og en telefon, spore puls, hastighet, høyde, svømmestil, hviletid og alle nødvendige parametere. Det vil si at dette er et av de beste alternativene for en idrettsutøver som overvåker treningsøktene sine. For øvrig er det applikasjoner for klokker som sporer alle treninger, gjør det mulig å jobbe med en personlig trener og i henhold til et forhåndsvalgt treningsprogram.

Tilbehør til barstrekk

Det er mange styrkeøvelser i CrossFit – de samme brukes til trening i kroppsbygging. Og siden det er styrkeøvelser, trenger du også tilbehør som øker treningskomforten og gjør dem trygge.

For eksempel hansker. Legg merke til at alle profesjonelle idrettsutøvere bruker hansker for å utføre styrkeøvelser, for eksempel for å løfte vektstangen, hantlene, samt for å trekke opp på den horisontale stangen. Hansker tjener ikke bare til å beskytte huden på hendene, som etter flere tilnærminger med en vektstang uten utstyr har form av et marslandskap, men også gir sikkerhet ved å forhindre at tunge gjenstander sklir ut.

Written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.