Hvis du ikke kan gå på treningsstudio, vil hjemmetreninger komme til unnsetning, der hantler vil bli uvurderlige allierte. Kroppen din smerter og krever mye, musklene dine vil pumpe, så det er på tide å stramme opp ordentlig! Slike øvelser vil bidra til å gjøre øvelser for alle muskelgrupper og utvikle kroppen din selv hjemme. Riktig tilnærming, flid og kunnskap om hvordan du gjør det riktig vil ikke bare holde kroppen din i god form, men vil også tillate deg å utvikle den enda mer! For deg har vi forberedt 8 øvelser som vil pumpe kroppen din til det fulle!

1. Dumbbell press på gulvet: riktig form

Ligg på gulvet og strekk armene (med hantler) opp slik at håndflatene vender mot hverandre. Legg hendene ned, og når tricepsene berører gulvet, frys et øyeblikk, og klem deretter hantlene opp igjen. Det er nødvendig å gjøre 3 sett med 10 repetisjoner, mellom settene skal en pause være så kort som mulig, så ikke la kroppen avkjøle seg. Føler du å bli den beste versjonen av deg selv?

2. Dumbbell brysttrening – dumbbell rad

Ta stilling for en dødløft, bøy bena dine til et nivå til overkroppen er parallell med gulvet, og trekk hantelen til beltet. Uten å endre stillingen på overkroppen og bena, senk hendene og ta dem tilbake. Denne øvelsen må gjentas 3 ganger, og gjøre 15 repetisjoner hver. En pause anbefales ikke å gjøres veldig stor. Mann, vi kan allerede se at ermene på skjorten tydelig rister for deg!

3. Dumbbell core øvelser – dumbbell curls

Ligg på gulvet og bøy bena slik at du får en vinkel på 90 grader. Ta en lett hantel og legg den rett overfor brystet, og begynn å løfte kroppen til bena slik at brystet er så nær knærne som mulig. Det bør gjøres 2 sett med 10 overkroppshevinger. Ta en kort pause mellom settene. Med en slik abs, er det ikke synd å ta en tur på stranden, så ikke gi opp trening!

4. Dumbbell tricep øvelser – liggende dumbbell rad

Ta hantlene i begge hender og ta stillingen for armhevinger, lent på håndtakene til hantlene. Overfør deretter kroppsvekten til en av hendene, og trekk den andre til beltet. Ta hånden, som fikk suget til beltet, til gulvet og gjør trekkraft med den andre hånden. Gjør tre sett på 10 ganger og fortsett til neste øvelse. Ja, øvelsen er ikke den mest favoritt, men nødvendig.

5. Skulderøvelse for mannlig muskelvekst

Sitt på en stol, helst foran et speil, for å overvåke korrektheten til øvelsen, løft hantlene slik at hendene ved svingen danner 90 grader. Rekk deretter opp hendene og sett dem tilbake til sin opprinnelige posisjon, og lås dem i 90 grader. Gjør 3 sett med 15 ganger og start neste øvelse. Vel, du kan nesten konkurrere med den lokale kongen av stranden.

6. Dumbbell squat for dumbbell ben trening

Ideelt sett ville en kettlebell gjort for denne øvelsen, men vi vil være fornøyd med det vi har. Hold hantelen like over brystnivået, legg føttene skulderbredde fra hverandre og sørg for at sokkene ser 30 grader mot sidene. Sett deg så ned slik at hoftebeinet synker parallelt med gulvet, og rett tilbake. Velg vekten slik at det viser seg å gjøre 3 sett med 15 ganger. En enda mer hatefull øvelse som ikke kan utelukkes fra treningsplanen.

7. Hummer krøll for stor bicep

Stå rett opp og ta manualer i begge hender. Så løfter du hånden din til brystet og senker den helt ned slik at den blir rett. Gjør tre sett på 14 ganger for å pumpe hendene ordentlig.

Written by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.