Turanabol

kr1,089.40

Pakke: 100 tabletter (20 mg/tablett),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Turinabol (4-klorodehydrometyltestosteron)

Turanabol 20 Av Dragon Pharma I Norge

Den aktive ingrediensen i dette produktet er 4-klordehydrometyltestosteron (Turinabol). Anabole steroider er produsert av mange farmasøytiske selskaper og er en av de mest solgte stoffene i markeder over hele verden.

I motsetning til Methandienon (Dianabol), hvis handling er Svært lik Turinabol, og den eneste forskjellen mellom Dem er At Turanabol har et annet kloratom i 4.karbonatom. Turinabol eliminerer aromatisering i østrogen, slik at du kan glemme bivirkninger som gynekomasti og vannretensjon. Turinabol har ikke høye androgene egenskaper, så det kan brukes av idrettsutøvere uten frykt for viriliserende effekt, selvfølgelig, underlagt overholdelse av regulatoriske doser.

 

Effekt Og Virkning Av Turinabol

På grunn av den ekstremt lave androgene aktiviteten (bare 6-50% testosteron) og den anabole effekten (54-180%) avhengig av brukeren, Brukes Turinabol i sykluser for å øke muskelmassen. Det er også vellykket brukt av idrettsutøvere i tørkeperioder og for et høyverdig, spesifikt sett med muskelmasse. De fleste idrettsutøvere som har gjennomgått en syklus med å ta Turinabol, sier at denne steroiden er ganske lang i sin handling, styrkeresultater og vektøkning oppnås veldig sakte, men ifølge utøvere kan resultatene fra stoffet nesten ikke sammenlignes med noe. Turinabol bygger tørre, veldefinerte og stive muskler, øker styrken til utøveren og forbedrer hele kroppen.

 

Instruksjoner For Bruk Turinabol Piller

Den anbefalte Turinabol syklusen for nybegynnere er en av de sikreste og mest forenklede. Den består av 6 uker, den optimale dosen for en nybegynner er 40 mg per dag i to separate doser. Pyramid-modus anbefales ikke for dette produktet. Den vanlige dosen for erfarne idrettsutøvere er 40-80 mg / dag, uten uttalt bivirkninger. Forvent en betydelig økning i masse og styrke fra slike doser.

For å øke vekten, Brukes Turinabol i kombinasjon med sterke androgener Som Deca Durabolin eller testosteron. (Testosteron Enanthate/Sustanon 250 mg/uke + Turinabol 25-50 mg/dag).

Vær oppmerksom På At Turinabol er en 17 alfa-alkylert steroid og i høye doser eller i kombinasjon med andre lignende stoffer kan være giftig for leveren.

Turinabol syklusen for å bestemme muskelmasse er ganske bra i kombinasjon Med Primobolan og / Eller Parabolan Og Masteron, slik syklus vil gi en tørr, definert masse, akkurat den typen som hver bodybuilder ønsker å.

Etter noen av disse syklusene anbefaler vi sterkt at du gjennomgår post-syklusbehandling med testosteronstimulerende legemidler.

Den normale dosen for kvinner er 5-10 mg per dag.

Merke

Pakke

Substans

Kategori: