Oxanabol

kr1,155.50

Pakke: 10mg (50 piller),
Merke: Alpha Pharma,
Substans: Oxandrolone (Anavar)

Oxanabol Av Alpha Pharma I Norge

Alpha Pharma har skapt et mildt stoff kjent Som Oxanabol med den aktive ingrediensen oxandrolone (Anavar). Til tross for at det ikke er så åpenbart effektivt som noen andre forsterkere, kan du oppnå gode resultater hvis du bruker det i riktig syklus.

Opprinnelig opprettet for medisinsk behandling av ulike sykdommer hos kvinner og barn, oppdaget idrettsutøvere at den lave androgene aktiviteten kombinert med sine høye anabole resultater tillot dem å forbedre sin generelle kondisjon.

 

Effekt Og Virkning Av Oxandrolone (Anavar)

I en oxandrolone syklus, kan brukeren akselerere veksten av høy kvalitet muskelfibre, øke muskel form, akselerere utvinning, naturlig stimulere somatotropin prosesser og øke fysiske fitness indikatorer.

 

Instruksjoner For Bruk Oxanabol Piller

Denne steroiden kan tas av kvinner eller menn, med en doseringsgrense på 10 mg til 20 mg for kvinner og en anbefalt doseringsgrense på 20 mg til 60 mg for menn. Varigheten av syklusen bør ikke overstige 2 måneder og kan tas i kombinasjon med andre legemidler i denne syklusen. Oxandrolone brukes vanligvis for tørking sykluser, som det er utmerket for å redusere fettceller i kroppen og bidrar til å bestemme muskelmasse.

Merke

Pakke

Substans

Kategori: