Testoviron-250

kr459.80

Pakke: 10 ampuller (250mg/ml),
Merke: BM Pharmaceuticals,
Substans: Testosteron enanthate

Testoviron-250 Av Bm Pharmaceuticals I Norge

Hvis du vil oppnå bedre resultater i trening eller øke din styrke, må Du bruke Testoviron-250. Dette vil tillate deg å utvikle sekundære maskuline kvaliteter, forbedre humøret og motivasjonen. Legemidlet av legemiddelfirmaet BM Pharmaceuticals er en testosteronformel med en lengre ester. Det har blitt viderebehandlet og modifisert for å være mer effektiv å bruke.

 

Effekt Og Virkning Av Testosteron Enanthate

Testoviron-250 lar deg føle resultatene etter starten av søknaden. Det er effekten det har på kroppen:

  • Øker muskelvekst.
  • Øker utholdenhet og styrke, noe som har en positiv effekt på trening.
  • Reduserer gjenopprettingstiden etter fysisk aktivitet, noe som gjør det mulig å komplisere og diversifisere treningsprogrammet.
  • Øker styrken på bein og ledd.
  • Gir energi og forbedrer humøret. Øker motivasjon og ønske om å trene.
  • Har en positiv effekt på immunsystemet.
  • Øker seksuell ytelse.

I tillegg til alle disse effektene blir sekundære mannlige egenskaper mer uttalt:

  • Stemmen blir grovere og lavere.
  • Økt vekst av skjegg og brysthår.
  • Ansiktsegenskaper blir mer definert.

Etter at syklusen er fullført, er en tilbakeleveringseffekt mulig. For å minimere det eller helt nøytralisere det, er det nødvendig å utføre kompetent post-syklusbehandling, der det er ekstremt viktig å bruke testosteronboostere.

 

Instruksjoner For Bruk Testoviron Injeksjoner

Før du begynner å ta steroider, bør en full konsultasjon med en idrettslærer utføres. Det anbefales å gjøre tester av hormonsystemet, mage-tarmkanalen og leveren. Da kan du bare ta stoffet hvis det ikke er noe galt med kroppen.

Doseringen av legemidlet kan være 250-500 mg per uke, som er delt inn i to injeksjoner per uke for å oppnå optimale resultater. For nybegynnere er det best å starte med den laveste dosen og gradvis øke den.

Gjennomsnittlig syklusvarighet kan være opptil 10 uker. Økningen i syklusvarigheten bør avtales med eksperten.

For å redusere de negative effektene av østrogen natur, er det nødvendig å ta antiøstrogen medisiner, Som Proviron. Det bør legges til syklusen i den andre uken. Det er nødvendig å fullføre inntaket av aromatasehemmere en uke etter ferdigstillelse av syklusen av anabole steroider. For å kontrollere doseringen og effekten av disse legemidlene, er det nødvendig å overvåke nivået av østradiol.

2-3 uker etter syklusens slutt må du gjennomgå PCT. Cortisol blokkere brukes til dette. Med deres hjelp vil det være mulig å redusere tilbakeleveringseffekten.

Merke

Pakke

Substans