Parabolan 100

kr1,344.20

Pakke: 10 mL hetteglass (100 mg/mL),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Trenbolon heksahydrobenzylkarbonat

Parabolan 100 Av Dragon Pharma I Norge

Dette produktet er produsert av Dragon Pharma, et selskap kjent for innenlandske idrettsutøvere for sine steroider og andre produkter (fra testosteronestere til steroidblandinger). Parabolan, Eller trenbolon heksahydrobenzylkarbonat, er en langtidsvirkende Trenbolon forberedelse. Den har en uttalt anabole og høy androgen aktivitet, og derfor anbefales det til bruk hovedsakelig for menn. Legemidlet bidrar til å øke muskelmassen og øke styrkeindikatorene, så det er spesielt relevant for styrkesporter som bodybuilding, vektløfting og andre, men det er også populært utenfor dem.

 

Effekt Og Virkning Av Trenbolon Heksahydrobenzylkarbonat

Dragon Pharma Parabolan 100 er et lite, men effektivt steroid. Det er et derivat av Trenbolon med tilsetning av heksahydrobenzylkarbonat ester. De fleste idrettsutovere velger Parabolan under muskelbyggingsprogrammer. Eksperter anbefaler at du bruker dette stoffet utelukkende for idrettsutøvere som allerede har tatt steroider. Det anbefales sterkt ikke å starte eventyret ditt i verden av sportsdroger med denne steroiden.

  • Stimulering av fettreduksjon.
  • Økt produksjon av veksthormon.
  • En betydelig økning i muskelmasse.
  • Økning i kraftytelse.
  • Redusere kortisol(anti-katabolisk effekt).
  • Økning i seksuell lyst på syklusen.

 

Instruksjoner For Bruk Parabolan Injeksjoner

Nar Du bruker Parabolan, kan du fa klarhet og brenne fett raskt. Effektene av parabolan er mest åpenbare i utøverens utseende: hans muskler virker større, fastere, klarere og venene blir mer merkbare. På grunn av egenskapene aromatiserer dette stoffet ikke, noe som fører til fravær av vannretensjon og faren for gynekomasti.

Parabolan doser varierer fra 100 til 300 mg og administreres en gang i uken i seks til åtte uker. En syklus Av Parabolan kan ofte føre til økning i muskelmasse med 6-8 kg ekstremt høy kvalitet, som hovedsakelig er bevart etter å ha fullført syklusen med tilstrekkelig ernæring og effektiv trening. Samtidig kan du brenne en betydelig mengde fett. Avhengig av mål og mål, Kan Parabolan brukes med nesten alle andre steroider.

Merke

Pakke

Substans