Aldactone

kr353.60

Pakke: 100mg (30 piller),
Merke: RPG,
Substans: Aldactone (Spironolactone)

Aldactone 100 Av RPG Life Sciences I Norge

Aldactone 100 mg er et vanndrivende middel som tilhører en undergruppe av kaliumsparende diuretika. Det er en av de mest populære diuretika i verden fra 1950-tallet og utover. Spironolakton er en aldosteronantagonist. Det påvirker kroppens eget hormon, aldosteron, som akselererer utskillelsen av kalium og reduserer utskillelsen av natrium og vann.

Effekt Og Virkning Av Spironolakton

Av sportslige grunner er denne forbindelsen godt egnet for vekttap uten tap av styrke. I tillegg, for kroppsbyggere eller idrettsutøvere med kroppsbygning, hjelper denne forbindelsen dem med å bli kvitt overdreven oppblåsthet og vannretensjon for å oppnå det beste utseendet for konkurranser. Med tynnere hud og en meislet kroppsbygning, vil dette gi dem en perfekt kroppsbygning.

Instruksjoner For Bruk Aldactone Piller

For terapeutisk bruk trenger du ikke å ta mer enn 50-100 mg per dag. Den totale daglige dosen er vanligvis delt inn i mindre doser tatt i løpet av dagen.

Bruk Av Aldactone for å øke produktiviteten bør forbli i en dose under 100 mg. Hvis du tar 50-100 mg, dividere den totale dosen i to separate mini-doser, vil du ha mer enn nok. Husk at dette er beregnet for kortvarig bruk.

I tillegg er det viktig å merke seg at hvis du tar dette vanndrivende, må du unngå store mengder kalium i dietten for å unngå skade på hjertet ditt.

Merke

Pakke

Substans

Kategori: