Winstrol Oral (Stanozolol) 50

kr1,167.30

Pakke: 50mg (100 piller),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Stanozolol oral (Winstrol)

Winstrol Oral (Stanozolol) Av Dragon Pharma I Norge

Tørr muskelmasse og muskelavlastning med et minimum av fett er det mange idrettsutøvere strever etter. Ikke bare fagfolk, men også nybegynnere leter etter enkle måter å brenne overflødig fett på. For å oppnå disse målene, bør Du bruke Winstrol oralt-det er et anabole middel med uttalt fettforbrenningsegenskaper.

 

Effekt Og Virkning Av Stanozolol

Ved å ta dette produktet kan en idrettsutøver stole på:

  1. Betydelig forbedring av muskelavlastning. Strammet muskler og synligheten av vener øker, så vel som muskelelasticitet øker.
  2. Forbedring av styrke og styrkeindikatorer.
  3. Økt utholdenhet med lengre treningsøkter.
  4. Raskere fettforbrenningsprosess.
  5. Bli kvitt overflødig væske i kroppen.
  6. Økt appetitt.

Sammenlignet med dette stoffet i form Av tabletter, utøver injiserbar Form Av Winstrol ikke en belastning på leveren. Men fordi injeksjoner er ganske smertefulle, foretrekker mange mennesker oral form til injiserbar form.

 

Instruksjoner For Bruk Winstrol Piller

For effektivitet, bør du holde deg til disse tipsene:

  1. Hvis dette er en individuell applikasjon, tjener det oftest å brenne fett og forbedre muskelavlastningen. Dosen for en idrettsutøver er 50 mg per dag i tabletter. Når det gjelder søknaden, er den optimale syklusen fra 6 til 8 uker.
  2. Kombinasjon med andre anabolics. I kombinasjon med Andre medisiner Bidrar Winstrol oralt til å bygge ren og tørr muskelmasse. Men det er viktig at doseringen ikke er mer enn 50 mg. For en profesjonell idrettsutøver kan dette være opptil 100 mg per dag.
  3. Det er viktig å overvåke tilstanden til leddbånd og ledd før du bruker stanozolol, da dette produktet tungt laster disse områdene og tørker disse vitale delene, og dette kan føre til skader under trening og trening.
  4. Det er best å gjennomgå post-syklus terapi på slutten av syklusen. Dette vil gjenopprette kroppens normale funksjon etter ferdigstillelse av syklusen.

 

Merke

Pakke

Substans

Kategori: