Sustanon 350

kr843.00

Pakke: 10 mL hetteglass (350 mg/mL),
Merke: Dragon Pharma,
Substans: Sustanon 250 (Testosteronblanding)

Sustanon 350 Av Dragon Pharma I Norge

Sustanon 350 er et steroid medisin, som er en blanding av estere av det mannlige kjønnshormonet testosteron, som vi selger i butikken vår. Den inneholder tre estere: enanthate, cypionate og propionate, som alle er balansert for å holde kroppens hormonelle bakgrunn under kontroll. Sustanon 350 virker nesten umiddelbart på grunn av «rask» propionateter og forlater kroppen helt etter 3-4 uker på grunn av lengre estere.

 

Effekt Og Virkning Av Sustanon 350

  • Fremskynder avhending av fettstoffer med en diett mangelfull i kalorier
  • Dannelse av mannlige sekundære kjønnskarakteristika: ansiktshår vekst, dypere stemme, og så videre.
  • Akselerert vekst av muskelmasse og styrke, akselerasjon av total gjenvinning av kroppen mellom belastninger, økt energi.
  • Økt libido.
  • Positiv effekt på helsen til ledd og leddbånd(på grunn av væskeretensjon).

 

Instruksjoner For Bruk Sustanon Injeksjoner

Dette stoffet er trolig den mest praktiske å bruke når det gjelder hyppigheten av injeksjoner og dosealternativer, og lar deg også nå det maksimale nivået av hormoner i blodet.

Sustanon 350 bør tas i en ukentlig dose på 350 mg, avhengig av testosteroninnholdet i 1 ml av løsningen. Dette er den anbefalte dosen for nybegynnere for å få de beste resultatene med minst mulig bivirkninger. Sustanon350 sykluser bør vare minst 8 uker. I løpet av syklusen er det nødvendig å overvåke nivået av østradiol i blodet, og hvis det er høyt, er det nødvendig å bruke en aromatasehemmer som anastrozol.

Merke

Pakke

Substans